18.
marts
2024 kl. 19.30

Komedie/Skuespil

Ikke noget pis

MEDVIRKENDE

Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Lars Mikkelsen og Henrik Prip

Producent Det Kgl. Teater

Optakt kl. 17.30 i cafeen – Tilmelding via Teaterkontoret

 

Skarp komedie om at være mand i dag.

Grin og græd med, når mændene er ved roret for måske sidste gang i denne udleverende komedie, der stiller skarpt på at være mand i dag.

I en tid, hvor kvinden har og skal have ordet, giver instruktør Kamilla Wargo Brekling mikrofonen til manden – den voksne mand. Kan manden følge med tiden? Er han på sporet, eller er han lost? Hvordan synes han egentlig selv, det går? En ny fortælling presser sig på med dybdeborende tragikomik.

Det er 15 år siden, skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen med Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu mødes de igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvordan går det med manden, hans krop, hans sind? Hvilken tilstand er han i? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Kamilla Wargo Brekling skriver og instruerer en strittende og morsomt udleverende komedie, der stiller skarpt på at være mand i dag på baggrund af de fem skuespilleres egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

 

Varighed: Ca. 1 time og 25 min. (ingen pause)

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
300,-
270,-
240,-
Løssalg
360,-
330,-
300,-
Under 25
180,-
165,-
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0