18.
marts
2024 kl. 19.30

Komedie/Skuespil

Ikke noget pis

MEDVIRKENDE

Kasper Leisner, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Zaki Youssef og Henrik Prip

Producent Det Kgl. Teater

Optakt kl. 17.30 i cafeen – Tilmelding via Teaterkontoret

 

En forestilling om at være mand i dag inspireret af skuespillernes fortællinger og refleksioner 

En ny fortælling om manden og hans humør presser sig på. Hvad har manden at byde på, og hvem har brug for ham? Hvordan synes han egentlig selv, det går? Instruktør Kamilla Wargo Brekling undersøger, hvordan det er at være mand i dag i en strittende og morsomt udleverende og ærlig forestilling, der skærer ind til benet: Hvordan går det, mand?

Det er over 15 år siden, Kamilla Wargo Brekling satte manden under lup i succesforestillingen PIS, der blev kåret til årets bedste turnéforestilling. Dengang måtte manden forholde sig til voksenlivets forpligtelser, småbørn, karriere og selvfølgelig kvinden. Han var næsten udødelig og i hvert fald uforbederlig. Nu er de her igen i en forandret verden. Der er sket meget siden sidst. Hvor er manden nu? Har der mon sneget sig en dødsangst ind? Og hvad med selvrefleksionen?

Kamilla Wargo Brekling har skrevet en komedie, der stiller skarpt på at være mand i dag, på baggrund af skuespillernes egne fortællinger, refleksioner og oplevelser.

Bemærk, at det er Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen, Henrik Prip, Kasper Leisner og Zaki Youssef, der medvirker i forestillingen i 2024.

Forestillingen varer i alt ca. 1 time og 40 minutter uden pause

 

OBS! Udskiftning i besætningen på IKKE NOGET PIS. 

Vi har tidligere annonceret (bl.a. i vores trykte program), at Lars Mikkelsen og Janus Nabil Bakrawi skulle være med i denne forestilling. Vi har efterfølgende modtaget nedenstående information fra Det Kongelige Teater:

Lars Mikkelsen er optaget af internationale filmoptagelser, som viser sig at række ind i den periode, hvor IKKE NOGET PIS skal på turné, og må derfor trække sig fra rollen.

Janus Nabil Bakrawi har af personlige grunde måttet melde fra.

Kasper Leisner overtager fra Lars Mikkelsen, og Zaki Youssef erstatter Janus Nabil Bakrawi. Altså to fantastiske skuespillere, som glæder sig til sammen med de øvrige at komme på besøg i Slagelse med denne roste, rørende og morsomme forestilling.

 

 

Mød skuespiller Peter Oliver Hansen inden forestillingen ’Ikke noget pis’

Kære publikum

Du har nu mulighed for at møde skuespiller Peter Oliver Hansen inden forestillingen ’Ikke noget pis’. Peter Oliver Hansen har nemlig sagt ja til at holde en spændende optakt/introduktion inden forestillingen, der gæster Slagelse Teater mandag 18. marts 2024.

Gratis at deltage
Det er GRATIS at deltage i optakten, hvis man har billet til forestillingen, men kræver tilmelding til Teaterkontoret (begrænset antal pladser – først til mølle).

Optakten holdes i cafeen under teatret og starter kl. 17.30. Optakten varer ca. en halv time.

Selve forestillingen starter kl. 19.30 og slutter kl. ca. 21.10. Der er ikke pause i forestillingen.


Tilmelding til optakt
Tilmelding til optakten skal ske direkte til Teaterkontoret på info@teaterkreds.dk eller på tlf. 58525640.


Bestilling af mad
Der er mulighed for at spise i cafeen under teatret mellem optakt og forestilling. Teaterbaren serverer denne aften ’Oksefilet med salatbar, flødekartofler og bearnaisesauce’ (spis hvad du kan) til kr. 195.

Der kan også bestilles smørrebrød til kr. 55/kr. 75.

Ønsker du at bestille mad, skal du kontakte Teaterbaren v/Kok Amok i deres telefontid, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk. Bestilling skal ske senest to dage før forestillingen.


Information vedr. parkering
Slagelse Teater ligger i forbindelse med uddannelsesinstitutionen HF & VUC Klar, der er ved at gennemgå en større om- og tilbygning. I den forbindelse er stort set alle parkeringspladser ved Slagelse Teater inddraget til byggeplads i en periode. (Der vil være enkelte handicapparkeringspladser til rådighed).

Vi opfordrer derfor alle vores gæster til at finde alternative parkeringsmuligheder i denne periode og komme i ekstra god tid.

Der er ofte mange ledige P-båse på Sct. Pedersgade 18 i forbindelse med Vestre Skole og Dyhrs Hallen (gå evt. af stien mellem Sct. Pedersgade og Herrestræde). Herudover findes der mulighed for parkering på fx HP Hansens Plads eller i Rosengården. Teatrets gæster er også velkomne til at benytte den store parkeringsplads bag Professionshøjskolen Absalon, Sdr. Stationsvej 30.


Kun indgang via Herrestræde
Pga. byggeriet hos vores nabo HF & VUC Klar vil der til denne forestilling KUN være indgang til teatret via Herrestræde. Indgangen fra parkeringspladsen er midlertidigt lukket i en kortere periode.


Garderobe
Vi appellerer til, at overtøj opbevares i garderoben. Garderoben er en betalingsgarderobe, der betjenes af frivillige fra Slagelse Hockeyklubs Støtteforening. Overskuddet støtter fællesskab og oplevelser for klubbens mange medlemmer.

 

Vi glæder os til at se dig i teatret!

 

Med venlig hilsen

Teaterkontoret
Vestsjællands Teaterkreds
Slagelse Teater
Herrestræde 9
4200 Slagelse
Tlf. 5852 5640
info@teaterkreds.dk
www.teaterkreds.dk

Følg os: Facebook | Instagram | Nyhedsbrev

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
300,-
270,-
240,-
Løssalg
360,-
330,-
300,-
Under 25
180,-
165,-
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0