21.
marts
2024 kl. 19.30

Opera, musical og comedy i forrygende kombination

Gøngehøvdingen

MEDVIRKENDE

Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen

Producent Figaros og Den Ny Opera

Optakt kl. 17.30 i cafeen – Tilmelding via Teaterkontoret

 

Carit Etlars klassiker Gøngehøvdingen har fået en ordentlig tur i Figaros berømte vridemaskinen!

Og vi lover masser af ballade, skæg og skønsang, når Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen tager publikum med på en tour de force gennem 1600-tallets svenskekrige – plus det løse…

 

Figaros og Den Ny Opera med en ny forrygende genfortolkning

Figaros har 20-års jubilæum i foråret 2024. Det fejres med forestillingen ’Gøngehøvdingen’ usædvanlig frit efter Carit Etlar.

Carit Etlars roman skildrer begivenhederne i 1657-1658, da Svend Poulsen Gønge forsvarer Sjælland mod de svenske styrker og deres tyske lejesoldater. Svend Poulsen Gønge og hans tro væbner, Ib, får til opgave at hente 50.000 rigsdaler i Vordingborg Kirke og bringe dem til København. Men at komme forbi de svenske linjer er svært, og det bliver bestemt ikke bedre, da den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen, jagter dem på livet for at få fingre i de mange penge.

Figaros (meget!) opdaterede udgave af ’Gøngehøvdingen’ tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik. I ’Gøngehøvdingen’ spilles, synges og danses alle roller i et festfyrværkeri af humor og musik af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen.

Figaros er kendt og elsket for deres helt særlige kombination af opera, musical og comedy for det voksne publikum.

 

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.

 

 

UDSOLGT – UDSOLGT – UDSOLGT
Mød Lisbeth Kjerulff og Hans Dueholm inden forestillingen Gøngehøvdingen 

 

Kære publikum

Du har nu mulighed for at møde to af de medvirkende, Lisbeth Kjerulff og Hans Dueholm, inden forestillingen Gøngehøvdingen. Lisbeth og Hans har nemlig sagt ja til at holde en spændende optakt/introduktion inden forestillingen, der gæster Slagelse Teater torsdag 21. marts 2024.

Gratis at deltage
Det er GRATIS at deltage i optakten, hvis man har billet til forestillingen, men kræver tilmelding til Teaterkontoret (begrænset antal pladser – først til mølle).

Optakten holdes i cafeen under teatret og starter kl. 17.30. Optakten varer ca. en halv time.

Selve forestillingen starter kl. 19.30 og slutter kl. ca. 21.30. Der er pause i forestillingen.


Tilmelding til optakt
Tilmelding til optakten skal ske direkte til Teaterkontoret på info@teaterkreds.dk eller på tlf. 58525640.


Bestilling af mad
Der er mulighed for at spise i cafeen under teatret mellem optakt og forestilling. Teaterbaren serverer denne aften ’Barbecuemarinerede grillkøller/revelsben med salat, coleslaw, bagekartoffel og sauce’ til kr. 175.

Der kan også bestilles smørrebrød til kr. 55/kr. 75.

Ønsker du at bestille mad, skal du kontakte Teaterbaren v/Kok Amok i deres telefontid, som er tirsdag og torsdag fra kl. 13.00-16.00 på tlf. 4270 5640 eller via mail teaterbaren@kok-amok.dk. Bestilling skal ske senest to dage før forestillingen. Bemærk, der er et begrænset antal pladser til spisning.

NB! Bestil gerne dine drikkevarer til pausen i baren inden forestillingen. Så undgår du at stå i kø i pausen.


Information vedr. parkering
Slagelse Teater ligger i forbindelse med uddannelsesinstitutionen HF & VUC Klar, der er ved at gennemgå en større om- og tilbygning. I den forbindelse er stort set alle parkeringspladser ved Slagelse Teater inddraget til byggeplads i en periode.

Vi opfordrer derfor alle vores gæster til at finde alternative parkeringsmuligheder i denne periode og komme i ekstra god tid.

Der er ofte mange ledige P-båse på Sct. Pedersgade 18 i forbindelse med Vestre Skole og Dyhrs Hallen (gå evt. af stien mellem Sct. Pedersgade og Herrestræde). Herudover findes der mulighed for parkering på fx HP Hansens Plads eller i Rosengården. Teatrets gæster er også velkomne til at benytte den store parkeringsplads bag Professionshøjskolen Absalon, Sdr. Stationsvej 30.


Kun indgang via Herrestræde
Pga. byggeriet hos vores nabo HF & VUC Klar vil der til denne forestilling KUN være indgang til teatret via Herrestræde. Indgangen fra parkeringspladsen er midlertidigt lukket i en kortere periode.


Garderobe
Vi appellerer til, at overtøj opbevares i garderoben. Garderoben er en betalingsgarderobe, der betjenes af frivillige fra Slagelse Hockeyklubs Støtteforening. Overskuddet støtter fællesskab og oplevelser for klubbens mange medlemmer.

 

Vi glæder os til at se dig i teatret!

 

Med venlig hilsen

Teaterkontoret
Vestsjællands Teaterkreds
Slagelse Teater
Herrestræde 9
4200 Slagelse
Tlf. 5852 5640
info@teaterkreds.dk
www.teaterkreds.dk

Følg os: Facebook | Instagram | Nyhedsbrev

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
250,-
220,-
190,-
Løssalg
310,-
280,-
250,-
Under 25
155,-
140,-
125,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0