22.
oktober
2024 kl. 19.30

Intim musikalsk maskeforestilling

En anderledes teaterkoncert

MEDVIRKENDE

Victor Marcussen og Henning Jensen

Producent Victor Marcussen

Co-Producent Teater V

Gamle hits i nye forklædninger

En fiktiv fortælling om værestedet, Kaktussen.

Et sted for de oversete, dem, der har stukket sig på livet eller dem, som vi andre har stukket os på. Kaktussen har ansat en musiker til at synge med brugerne af stedet. De får til opgave at finde en sang eller to, som betyder noget for dem. Så har de på den måde noget at være fælles om.

Calle, som er en af de mere ressourcestærke, får den ide, at de skal tage ud og spille og synge for et rigtigt publikum. Ikke alle er lige begejstrede. Der iblandt Sofie, som mener, det er at tørre sit undertøj offentligt. Men ideen er blevet en realitet. Så nu kan man opleve Calle, Charles, Arne, Léon, Mogens, Stig, Harald og Sofie, som overgav sig modvilligt, men hun er med.

Vær beredt på forrygende nyfortolkninger af klassikere som bl.a.: ”She was Only Sixten”, ”En lille pige i flade sko”, ”Are you lonesome tonight”, ”You are my sunshine”, “Når lygterne tændes” – og mange flere.

Gå ikke glip af denne usædvanlige aften i selskab med en lang række elskelige og særegne eksistenser, der alle gestaltes af skuespilleren Victor Marcussen, flankeret af guitaristen Henning Jensen. Oplev nyfortolkninger af gode gamle hits, der alle, på hver sin måde, afspejler livets uendelige mangfoldighed.

Gode sange, der kan gøre en forskel og ramme dig, hvor du både griner, græder og undres, og indimellem også ramme så dybt, så det kan mærkes helt ind i sjælen.

Publikum siger:
Vi oplevede en forrygende aften i Silkeborg Teater. Suverænt.
Det blev i sandhed anderledes og en stor og hjertevarm oplevelse.
En utrolig dejlig aften med skuespiller Marcussen i topform sammen med guitarist Henning Jensen.
Lige hjemkommet fra en supergod, rørende og sjov oplevelse.

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
200,-
170,-
140,-
Løssalg
260,-
230,-
200,-
Under 25
130,-
115,-
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0