24.+25.
oktober
2024 kl. 19.30

Komedie

De urørlige

MEDVIRKENDE

Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl.

Producent Folketeatret

OBS! Ekstraforestilling torsdag 24. oktober 2024 kl. 19.30.

 

En varm komedie om et uventet venskab

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i teaterversionen af en af fransk films største succeser. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

Philippe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Philippe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp – modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham. I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige (Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo. Filmen fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.

OriginaltitelIntouchables
Filmmanuskript: Olivier Nakache og Éric Toledano
Dramatisering og instruktion: Kim Bjarke
Scenografi: Camilla Bjørnvad
Medvirkende: Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling/Jacob Weble, Jesper Riefensthal, Amanda Radeljak.

 

Forventet varighed: Ca. 2 timer og 20 minutter inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
300,-
270,-
240,-
Løssalg
360,-
330,-
300,-
Under 25
180,-
165,-
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0