2.
november
2023 kl. 19.30

Moderne dans

BENCHED

MEDVIRKENDE

Adam Tocuyo, Alexander Skjold, Jens Schyth Brøndum, Kristián Mensa og Mark Philip

Producent Uppercut Danseteater

Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Sidder du det rigtige sted?

En hudløs ærlig kropslig fortælling om livets store og helt små spørgsmål. Om at sætte sig til rette. Om at turde at sætte sig skævt, om at sidde på tværs, om at blive sat, sat af eller bænket. Om at tage, skabe, og give plads, og helst at huske at gøre det inden du falder på røven, der hvor bænken ender.

Vi har alle ret til bænken, vi kan alle relatere til bænken, vi er alle lige på bænken, Bænken nedbryder barrierer og forskelle. Bænken samler os. Bænken inviterer til refleksion. Bænken inviterer til samtale. Vi skal alle sidde på bænken før eller siden.

I BENCHED optræder fire-fem mandlige dansere i Johan Kølkjærs scenografi af overdimensionerede og mobile bænke, der konstant transformeres. Reumert-vindende koreograf Stephanie Thomasen har skabt koncept og koreografi til forestillingen, hvor danserne med stor musikalitet, fysikalitet og interaktion undersøger de menneskelige relationer.

En forestilling om at finde sin plads i livet og finde sig til rette på livets bænk.

 

Idé, koncept & koreografi: Stephanie Thomasen. Scenografi: Johan Kølkjær.

 

“… en fuldendt danseforestilling.”

Jyllands-Posten

 

“…[I Benched] beviser Stephanie Thomasen, at hun ikke blot er en opfindsom, humoristisk og livligt fortællende koreograf, men også en fortrinlig iscenesætter. Der er rum, balance og dramatik i hendes billeder, så det bliver en fuldendt danseforestilling.”

Morten Hede, Jyllands-Posten

 

“Hold kæft, hvor kunne de fem kaste sig rundt om en lang sort bænk, i en fusion af street og moderne dans, som var den en fjedrende affyringsrampe. (…) Legende cool symbiose mellem mænd og bænk.”

Monna Dithmer, Politiken

 

Forestillingen er optaget i garantiordningen for voksenteater i sæson 2023/2024.

 

Varighed: Ca. 45 min. (ingen pause) + Artist Talk (ca. 15 min.)

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
200,-
170,-
140,-
Løssalg
260,-
230,-
200,-
Under 25
130,-
115,-
100,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0