2.
november
2024 kl. 15.00

Opera

Askepot

MEDVIRKENDE

Josefine Andersson, Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis, Frederik Rolin, Guido Paevatalu, Petter Moen, Hans Lawaetz. Kapelmester Leif Greibe + kvartet

Producent GuidOpera

Splinterny opsætning af Rossinis opera

GuidOpera turnerer med denne nyfortolkning af Askepot, og man oplever en sand kvindefrigørelse.

Askepot er en virkelig heltinde, der bryder alle bånd, men også viser tilgivelse for dem, der har holdt hende nede. Det kan dårligt blive mere eventyragtigt.

Scenografien er i en nutidig, forenklet og stilistisk form, og operaen er blevet oversat til nutidigt dansk for at vise, at sproget af i dag også har plads i en klassisk opera. Orkestret er en kvartet bestående af klaver, violin, cello og klarinet, som muliggør at bibeholde Rossinis levende musikalske dynamik.

Operaen fremføres af en vaskeægte stjernebesætning! Hovedrollen synges af Josefine Andersson, der netop nu har stor succes i denne rolle på operaen i Stockholm, og Dandini synges af Frederik Rolin, der lige har debuteret som Papageno i Tryllefløjten på Operaen i København. Og I kan opleve Niels Jørgen Riis, som debuterer som Kong Erik i Drot og Marsk på Operaen i denne sæson, springe ud i et helt nyt spændende rollefag som en af de onde søstre.

Forventet varighed: Ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause

BILLETKATEGORI
A
B
C
Medlem
300,-
270,-
240,-
Løssalg
360,-
330,-
300,-
Under 25
180,-
165,-
150,-
KLIK OG SE SALSPLAN

DEL MED EN VEN

TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Køb billet
0